Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class '' not found in /home/sbalipb/neu.sbalipb.bg/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
д-р Трифон Вълков, дм в ефира на „Лице в лице“ по бТВ – СБАЛИПБ "Проф. Иван Киров" ЕАД, София

Паолина Петракиева е юрист и Мисис България-Вселена за 2010 г. С пост в социалните мрежи тя споделя как тя, съпругът ѝ и детето ѝ са се е заразили с COVID-19. Разказът ѝ е за драматичните обрати в лечението.

„Аз съм особено педантична, ние винаги сме се пазили и при нас беше парадокс при всички мерки, които бяхме взели. Очевидно, когато нещо е писано да се случи, то става. В началото на май месец се оказа, че наш служител е прикривал, че е заразен с коронавирус, като обясняваше, че е алергия“, каза Паолина.

Тя обясни, че при първите симптоми – температура, кашлица, гърлобол и хрема, е потърсила лекарска помощ и веднага са си направили тест за COVID-19. След като резултатите се оказали положителни, те са насочени към столичната Инфекциозна болница.

Един от лекуващите лекари на семейството Д-р Трифон Вълков. „Още в началото ми направи впечатление, че бяха с много ясно изразени симптоми“, каза медикът и добави, че цялото семейство е лекувано по различен начин.

Целия разказ вижте във видеото:

Последни публикации